política de privacitat

La declaració següent t’informarà, com a usuari de la nostra plataforma d’internet, de la nostra política de protecció de dades.

Les teves dades s'inclouran en un fitxer comercial automatitzat propietat de Rocxi Catering (EL RACÓ DEL CARGOL - Pilar Galimany - NIF: Q-38525499).

EL RACÓ DEL CARGOL cuida especialment la relació amb els seus socis i els seus visitants, per la qual cosa, les dades que ens subministris mai seran utilitzades per una altra finalitat que no sigui per la que van ser facilitades.

En cap moment la informació que et demanem serà divulgada ni utilitzada per uns altres fins que no siguin els expressats en la carta de compromisos. Existeix el compromís per la nostra part de que les teves dades no seran cedides a tercers en cap cas, sense el teu consentiment. Tu controles la teva intimitat.

A més sempre que ho desitgis pots exercir el teu dret d’accés, cancel.lació, rectificació i oposició de les teves dades personals, en els termes previstos en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Pots exercitar aquest dret mitjançant una carta adreçada a EL RACÓ DEL CARGOL (Pilar Galimany) - C/ Dr. Martí Julià, 54 - 08903 Collblanc - L'Hospitalet (Barcelona) (Barcelona) o bé enviant un e-mail a:
info@cateringrocxi.com

política de privacidad

La declaración siguiente te informará, como usuario de nuestra plataforma de internet, de nuestra política de protección de datos.

Tus datos se incluirán en un fichero comercial automatizado propiedad de Rocxi Catering (EL RACÓ DEL CARGOL - Pilar Galimany - NIF: Q-38525499).

EL RACÓ DEL CARGOL cuida especialmente la relación con sus socios y sus visitantes, por lo que, los datos que nos suministres nunca serán utilizados para otra finalidad que no sea para la que fueron facilitados.

En ningún momento la información que te pedimos será divulgada ni utilizada para otros fines que no sean los expresados en la carta de compromisos. Existe el compromiso por nuestra parte de que tus datos no serán cedidos a terceros en ningún caso, sin tu consentimiento. Tu controlas tu intimidad.

Siempre que lo desees puedes ejercer tu derecho de acceso, cancelación, rectificación y oposición de tus datos personales, en los términos previstos en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal. Puedes ejercitar este derecho mediante una carta dirigida a EL RACÓ DEL CARGOL (Pilar Galimany) - C/ Dr. Martí Julià, 54 - 08903 Collblanc - L'Hospitalet (Barcelona) (Barcelona) o bien enviando un e-mail a:
info@cateringrocxi.com

inici / inicio | sobre nosaltres / sobre nosotros | menjar per emportar Barcelona / comida para llevar Barcelona | contacte / contacto

 

menjar per emportar Barcelona, catering Barcelona, comida para llevar Barcelona

 
logo
C/ Dr. Martí Julià, 54 - 08903 Collblanc - L'Hospitalet (Barcelona) - Tel. 93 449 77 18 - e-mail: info@cateringrocxi.com | política de privacitat
 
Disseny Web: Disseny Gràfic Lillet