sobre nosaltres

Des de ROCXI Restaurants us oferim el nostre servei de menjar per emportar, catering per qualsevol acte que vulgueu organitzar, festes, reunions d'empresa, celebracions, reunions familiars, etc. Nosaltres us ho servim.

La família Guilera Galimany (fundadors de ROCXI Restaurants) es dedica a l'hostaleria des de fa més de quatre dècades.
En l'any 1961 es va fundar el primer ROCXI.
Tota la nostra història comença en un bar de mercat, al qual li van seguir uns quants més fins a arribar a sis, on els nostres esmorzars van començar a popularitzar els ja famosos “bacallans del ROCXI”.
Anys més tard, amb la incorporació dels nostres fills i gendres comencem en la restauració, sent avui els nostres tres establiments, EL RACÓ DEL CARGOL (Collblanc, L'Hospitalet de Llobregat), ROCXI SANT JOAN (Sant Joan Despí) i LA MASIA DEL ROCXI (Sants, Barcelona) l'orgull de la nostra família (+ info: www.rocxi.es).

Oferim l'autèntica cuina mediterrània amb uns tocs originals i moderns amb una cuidada carta de vins, i seleccionant al màxim els nostres productes per a obtenir la millor combinació de qualitat i preu.

"De la nostra cuina a la teva taula" aquest és el nostre lema amb una única finalitat, la d'oferir els nostres plats i especialitats per als events que us calgui organitzar.

sobre nosotros

Desde ROCXI Restaurants os ofrecemos nuestro servicio de comida para llevar, catering para cualquier acto que querais organizar, fiestas, reuniones de empresa, celebraciones, reuniones familiares, etc. Nosotros os lo servimos.

La familia Guilera Galimany se dedica a la hostelería desde hace más de cuatro décadas.
En el año 1961 se fundo el primer ROCXI.
Toda nuestra historia empieza en un bar de mercado, al cual le siguieron unos cuantos más hasta llegar a seis, donde nuestros desayunos empezando a popularizar los ya famosos “bacalaos del ROCXI”.
Años más tarde con la incorporación de nuestros hijos y yernos empezamos en la restauración, siendo hoy nuestros tres establecimientos, EL RACÓ DEL CARGOL (Collblanc, L'Hospitalet de Llobregat), ROCXI SANT JOAN (Sant Joan Despí) y LA MASIA DEL ROCXI (Sants, Barcelona) el orgullo de nuestra familia (+ info: www.rocxi.es).

Ofrecemos la autentica cocina mediterránea con unos toques originales y modernos con una cuidada carta de vinos, y seleccionando al máximo nuestros productos para obtener la mejor combinación de calidad y precio.

"De nuestra cocina a tu mesa" este es nuestro lema con una única finalidad, la de ofrecer nuestros platos y especialidades para para los eventos que os haga falta organizar.

inici / inicio | sobre nosaltres / sobre nosotros | menjar per emportar Barcelona / comida para llevar Barcelona | contacte / contacto

 

menjar per emportar Barcelona, catering Barcelona, comida para llevar Barcelona

 
logo
C/ Dr. Martí Julià, 54 - 08903 Collblanc - L'Hospitalet (Barcelona) - Tel. 93 449 77 18 - e-mail: info@cateringrocxi.com | política de privacitat
 
Disseny Web: Disseny Gràfic Lillet