menjar per emportar

Per a que gaudiu de la cuina de ROCXI Restaurants a casa, a l'oficina, en festes, per organitzar un esdeveniment petit, gran, casual, formal, assegut o de peu, celebracions familiars, reunions d'empresa, etc, etc, etc,... us oferim el nostre servei de menjar per emportar a Barcelona!

Digue'ns quin càtering necessites i nosaltres t'ho preparem. Disposem d'una àmplia oferta culinària i un extens celler amb acurada carta de vins de denominacions d'origen i ampli assortiment en cava. El teu servei de catering a Barcelona!

Aquests són alguns dels nostres suggeriments i especialitats, en entrants freds, calents i plats (carns, bacallans, peixos i arrossos):
gran varietat d'amanides, taula de pernil Ibèric, taula d'assortiment de formatges, torrada d'escalivada i anxoves, encenalls de Foie, carpaccios de carn, verdures o peixos, cargols "ROCXI", espàrrecs verds gratinats amb crema de pernil, bunyols de bacallà i croquetes casolanes, graellada de verdures, carxofes amb foie i xips de pernil, saltats de calamarsons amb favetes i bolets, peixets fregits, i altres plats de temporada, varietat en arrossos i fideuà, peixos al forn, a la brasa o al Santurze, carns amb salsa o a la llosa, els bacallans (la nostra gran especialitat), etc...

I a més, els nostres MINI ENTREPANS, SANDWICH I TARTELETAS, CROQUETES i MONTADITOS!

Els dies feiners pots gaudir del nostre MENÚ OFICINA.

MUNTI EL SEU MENÚ I DEMANI'NS PRESSUPOST, estem oberts a qualsevol proposta.

pdf+ info: detall suggeriments

comida para llevar

Para que disfruteis de la cocina de ROCXI Restaurants en casa, en la oficina, en fiestas, para organizar un evento pequeño, grande, casual, formal, sentado o de pie, celebraciones familiares, reuniones de empresa, etc, etc, etc,... os ofrecemos nuestro servicio de comida para llevar en Barcelona!

Dinos qué catering necesitas y nosotros te lo preparamos. Disponemos de una amplia oferta culinaria y una extensa bodega con cuidada carta de vinos de denominaciones de origen y amplio surtido en cava. Tu servicio de catering en Barcelona!

Estas son algunas de nuestras sugerencias y especialidades, en entrantes fríos, calientes y platos (carnes, bacalaos, pescados y arroces):
gran variedad de ensaladas, tabla de jamón Ibérico, tabla de surtido de quesos, tostada de escalivada y anchoas, virutas de Foie, carpaccios de carne, verduras o pescados, caracoles “ROCXI”, espárragos verdes gratinados con crema de jamón, buñuelos de bacalao y croquetas caseras, parrillada de verduras, alcachofas con foie y chips de jamón, salteados de chipirones con habitas y setas, pescaditos fritos, y otros platos de temporada, variedad en arroces y fideuá, pescados al horno, a la brasa o a la espalda, carnes en salsa o a la lloça, los bacalaos (nuestra gran especialidad), etc...

Y además, nuestros MINI BOCADILLOS, SANDWICH Y TARTELETAS, CROQUETAS y MONTADITOS!

Los dias laborables puedes disfrutar de nuestro MENÚ OFICINA.

MONTE SU MENÚ Y PÍDANOS PRESUPUESTO, estamos abiertos a cualquier propuesta.

pdf+ info: detalle sugerencias

inici / inicio | sobre nosaltres / sobre nosotros | menjar per emportar Barcelona / comida para llevar Barcelona | contacte / contacto

 

menjar per emportar Barcelona, catering Barcelona, comida para llevar Barcelona

 
logo
C/ Dr. Martí Julià, 54 - 08903 Collblanc - L'Hospitalet (Barcelona) - Tel. 93 449 77 18 - e-mail: info@cateringrocxi.com | política de privacitat
 
Disseny Web: Disseny Gràfic Lillet